Ryhmävaraukset

Varaa ravintola yksityiskäyttöön!

Lilla Pärlan on avoinna ympärivuotisesti. Sesonkina toukokuusta syyskuuhun ravintolamme palvelee päivittäin ja talvikautena tilauksesta. Ravintola on varattavissa yksityiskäyttöön syyskuusta huhtikuuhun. Tilamme soveltuu maksimissaan 100 henkilön tilaisuuksiin, mutta ravintolasta on myös helppo rajata tila pienemmillekin juhlille. Tilava terassimme on käytössä sään salliessa.

Saariston Rengastien varrella sijaitsevaan Lilla Pärlaniin on helppo saapua autolla, pyörällä, julkisilla tai vaikka veneellä sään salliessa. Turusta Lilla Pärlaniin on matkaa autolla vain tunti.

Yritysvaraukset, perhejuhlat ja merkkipäivät Taivassalossa

Autamme sinua järjestämään mieleenpainuvat yritystilaisuudet, perhejuhlat tai merkkipäivät ravintolassamme. Oli kysessä sitten pikkujoulut, häät, yritystilaisuudet, kokoukset tai kastejuhlat, niin osaava henkilökuntamme tekee tilaisuudestanne ikimuistoiset.

Räätälöimme ruoka- ja juomatarjoilut toiveidesi mukaan. Meillä onnistuu esimerkiksi rento cocktailtilaisuus, juhlava kolmen ruokalajin istuva illallinen tai näyttävä buffettarjoilu monen makuun. Huomioimme erityisruokavaliot aina toiveiden mukaan.

Toimitamme tarjoilut myös luoksesi. Lue lisää catering-palveluistamme täältä.

Varaa Lilla Pärlan käyttöösi!

Kiinnostuitko?

Tiedustelut ja varaukset puh. +358 (0)44 986 3604 tai info@lillaparlan.fi