Alkuruoat

Chorizoa ja marinoituja oliiveja
3.00
Kirkasta tryffeliperunasalaattia ja tryffelimajoneesi
3.50
Parmesaania ja marinoituja oliiveja
3.00
Punajuurta ja vuohenjuustoa
3.70
Tillipippurigraavattua lohta
3.30
Sinisimpukat merimiehen tapaan
3.90
Kolmen sortin silliä ja uudet peruna
3.70
Savulohta ja remoulade­kastiketta
Siikatartaria ja saaristolaisleipää
4.20
Viherpippurigraavattu siikaa
4.00
Jokirapuskagen ja valkosipulileipää
4.20
Paahtopaistia ja punasipulihilloketta
4.00
Grillattuja kampasimpukoita yrttivalkosipulivinegretissä, (3kpl), fenkolia ja kurkkua
6.70
Kantarellikeittoa
5.40
Tiikerirapuja chilikorianterimarinadissa (6 kpl/hlö) ja melonisalaattia
6.70
Grillattuja kampasimpukoita yrttivalkosipulivinegretissä (5 kpl/hlö), fenkolia ja kurkkua
9.80
Suutarinlohta
3.00
Brie­-juustoa ja viikunaa
3.00
Mummonkurkkuja
1.50
Waldorfinsalaatti
3.20
Vihreä salaatti
2.00
Chilimarinoidut silakat
3.20
Wasabi­marinoidut silakat
3.20
Pippuripaahdettua lohta ja wasabidressing
3.50
Tiikerirapuja chili­valkosipulimarinadissa (3 kpl/hlö), poltettua paprikaa ja kurkkua
6.20

Pääruoat

Lämmin herkkutatti­flan & paistettuja suppilovahveroita
12.20
"Paperilohi” yrteillä ja sienillä
12.60
Hirvipata
13.00
Grillattua entrecotéeta ja punaviinikastiketta
13.50
Pippuripihvi pippurikastikkeella
15.50
Sienilinssipullat tomaattikastikkeessa
11.50

Pääruoan Lisukkeet

Valkosipuliperunat
3.00
Sienimuhennos
3.00
Juureksia, oliiviöljyä ja yrttejä
3.00
Keitetyt perunat ja voisula
3.00
Uuniperuna
3.00