Yöpyminen

Yövy mukavasti saariston rengastien varrella Majatalo Saharanta B&B:ssä ravintola Lilla Pärlanin pihapiirissä

Majatalo on oiva välietappi mukavaan yöpymiseen Saariston Rengastien varrella. Sahanranta B&B tarjoaa mukavan majoituksen lisäksi mahdollisuuden aamiaiseen ja saunomiseen, sekä ravintolapalvelut ravintola Lilla Pärlanissa. Matka jatkuu mukavasti Hakkenpään rannasta liikennöivällä Kivimo -lautalla Velkuan Teersaloon. Lautta liikennöi kesäkaudella 2 kertaa vuorokaudessa. Majatalon asiakkaille on omat suihku- ja saunatilat. Sauna toimii tällä hetkellä tilaus-saunana, joten kysythän vapaita vuoroja varauksen yhteydessä tai saapuessasi.

Varaathan saunan ja aamupalan samalla kun teet varauksen majoituksesta tai viimeistään saapuessasi paikalle.

Varaukset ja tiedustelut (majoitus, sauna, aamiainen):
info(at)sahansaluuna.fi
+358 (0) 44 9863 604

MAJOITUS

Majoituksen hinta on 42 € / yö / hlö (sis.petivaatteet ja pyyhkeen). Varaa majoitus Majatalo Saharantaan osoitteesta info(at)sahansaluuna.fi.

VENEELLÄ YÖPYMINEN

Tutustu veneellä yöpymiseen satamapalvelut -välilehdeltä klikkaamalla tästä.

AAMIAINEN

Aamiaisplatterin hinta on 18 € / hlö. Aamiainen on tarjolla klo 8.00 alkaen, joten rengastietä kulkevat ehtivät erinomaisesti aamun ensimmäiseen Kivimo -lauttaan, joka lähtee klo 9.00.

SAUNA

Saunan hinta on 25 € / tunti ja yli viiden hengen ryhmille 5 € / hlö / tunti. Saunatilat voi vuokrata myös yksityiskäyttöön, jos haluat tulla viettämään iltaa isomalla porukalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Previous
Next